Als het gaat om privéjets, dan hoort daar een service bij die absoluut van de allerhoogste klasse is. Tenminste, dat is de overtuiging van Aerodynamics. En het is die instelling die ervoor zorgt dat klanten ons weten te vinden en terug blijven komen. Wat kunnen we voor u betekenen?

Een privé vliegtuig voor elke wens
Een vliegtuig huren – charteren – bespaart u tijd en geld. Omdat het vluchtschema aan uw wensen is aangepast, haalt u het maximale uit uw dag. Aerodynamics is de grootste en langst opererende air charter broker van Nederland en staat bekend om haar uitmuntende kwaliteit, persoonlijke service en betrouwbare efficiency. We bieden u toegang tot een wereldwijde vloot aan vliegtuigen, variërend van het kleinste type privéjet tot de grootste airliner.

Aerodynamics weet alles van het huren van een vliegtuig
Sinds 1986 hebben wij duizenden chartervluchten van zeer uiteenlopende aard uitgevoerd. Dus of u nu een turboprop voor één passagier van Rotterdam naar Maastricht zoekt, of 580 passagiers in een Boeing 747 naar Orlando wilt vliegen, wij hebben de ervaring om het soepel te laten verlopen. We hebben het immers over maatwerk. De enige constante factor is de aandacht en de service die we bieden.

Een privéjet als alternatief
We maken strakke afspraken, en komen die ook na. We brengen u snel en comfortabel naar waar u ook wilt zijn. En welk vliegtuigtype u ook zoekt, Aerodynamics staat altijd garant voor het meest geschikte toestel tegen de beste prijs.

Wilt u een prijsindicatie? Bel +31 (0)20 6041667 of mail naar info@aerodynamics.nl en u krijgt direct antwoord.