In Nederland heeft u met een private jet de keuze uit maar liefst zes luchthavens. In deze tijd waarin tijd nog steeds geld is, is dat een belangrijk en uniek voordeel van een private jet.

Amsterdam Schiphol Centrum
Amsterdam Schiphol Centrum is de grootste en bekendste luchthaven van Nederland en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol ligt ongeveer 15 kilometer van het centrum van Amsterdam. Het is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en er is ook zeer ruime parkeergelegenheid op Schiphol Centrum.

Amsterdam Schiphol Oost
Amsterdam Schiphol Oost is de private jet terminal van Schiphol Airport. Op Schiphol-Oost bevindt zich een General Aviation Terminal waar vluchten tot 19 passagiers van kunnen vertrekken. Onder speciale omstandigheden is het zelfs mogelijk om vluchten tot 50 passagiers hier vandaan te laten vertrekken. Aan het platform van Schiphol-Oost ligt de ‘Oostbaan’. De Oostbaan is een van de zes startbanen van Schiphol. De Oostbaan wordt voornamelijk gebruikt voor privévluchten die aankomen op of vertrekken van de General Aviation Terminal op Schiphol-Oost.

Rotterdam the Hague Airport
Rotterdam the Hague Airport is, zoals de naam al doet vermoeden, het vliegveld dat tussen Rotterdam en Den Haag in ligt. Rotterdam the Hague Airport is na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. In 2012 passeerden meer dan 1,2 miljoen reizigers deze luchthaven. Op het vliegveld zijn twee terminals aanwezig. De main terminal is bestemd voor de grotere vliegtuigen. Daarnaast is er een General Aviation Terminal aanwezig voor het kleinere verkeer. Bij allebei de terminals bestaat de mogelijkheid om voor de deur te parkeren. Openbaar vervoer van en naar het vliegveld is aanwezig in de vorm van een bus-aansluiting. 

Eindhoven Airport
Eindhoven Airport ligt aan de westkant van de stad Eindhoven. Eindhoven Airport is het grootste regionale vliegveld van Nederland met meer dan 2,5 miljoen reizigers in 2012. Eindhoven Airport heeft een Main Terminal voor de grotere luchtvaart en een General Aviation Terminal voor het kleinere verkeer. Bij beide terminals bestaat de mogelijkheid om voor de deur te kunnen parkeren. Openbaar vervoer van en naar het vliegveld is aanwezig in de vorm van een snelle bus-aansluiting. 

Maastricht / Aachen Airport
Maastricht Aachen Airport ligt ten noordoosten van de stad Maastricht en ten noordwesten van de stad Aachen. De luchthaven beschikt over een startbaan en een terminal. Openbaar vervoer van en naar het vliegveld is aanwezig in de vorm van bus-aansluitingen met Maastricht en met Aachen.

Groningen / Eelde Airport
Groningen Eelde Airport ligt ten zuiden van de stad Groningen. De startbaan van Groningen Eelde Airport wordt verlengd, zodat ook grotere toestellen kunnen landen en met voldoende brandstof kunnen vertrekken. Dat maakt dat u bijvoorbeeld in een keer naar Zuid-Europa kunt vliegen. Ook is hier een aparte General Aviation Terminal aanwezig.

Lelystad Airport
Lelystad Airport ligt ten zuiden van de stad Lelystad. Momenteel opereren op het vliegveld nog voornamelijk kleine vliegtuigen, maar er is een verlenging van de startbaan gepland, zodat in de toekomst ook grotere vliegtuigen gebruik kunnen maken van Lelystad Airport. Ook zal er een nieuwe verbinding door middel van openbaar vervoer gemaakt worden voor een aansluiting met Lelystad. Ook het Aviodrome, voorheen Aviodome (vroeger nog op Schiphol), is gevestigd op Lelystad Airport.

En nog veel meer...
Zoals gezegd heeft u met Aerodynamics de keuze uit talloze luchthavens. En wat voor Nederland geldt, geldt voor de hele wereld. Frankrijk en Luxemburg bijvoorbeeld, hebben een fijnmazig netwerk van kleine luchthavens waar u met een private jet wél terecht kunt.