Aerodynamics Private Jets is sinds de oprichting door Huyb van Monsjou in 1986 uitgegroeid tot dé specialist in het arrangeren van zakelijke vliegreizen per privévliegtuig. Wij hebben vele vluchten van zeer uiteenlopende aard uitgevoerd. De ruim 34 jaar ervaring maakt dat Aerodynamics de eerste broker van Nederland is. Onze specialisatie is zeer uiteenlopend van kleine luchtvaart tot enorme groepen voor wereldwijde sportevenementen.

Jarenlang waren Huyb van Monsjou, Jan Roosjen en Ronald Wüstefeld hét gezicht van Aerodynamics. Totdat in 2017 de eerste tekenen van een familiebedrijf zichtbaar werden met het toevoegen van Roos Wüstefeld, de dochter van Ronald Wüstefeld, aan het Aerodynamics team. In 2018 is hier David Roosjen, de zoon van Jan Roosjen, bij gekomen en de familie is compleet gemaakt door in 2019 de dochter van oprichter Huyb van Monsjou aan het team toe te voegen: Sophie.

Waar Roos voor het Aerodynamics Team is aangetrokken, zijn David en Sophie hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de Transavia AdHoc afdeling. Alle leden van het team zijn echter ook volwaardig broker, zodat u van elk teamlid de kwaliteit kunt verwachten die u van ons gewend bent.

Aerodynamics Private Jets
General Aviation Terminal
Thermiekstraat 26
1117 BC Schiphol-Oost

Contact

Huyb van Monsjou
Jan Roosjen
Ronald Wüstefeld
Roos Wüstefeld
David Roosjen
Sophie van Monsjou
Merijn Mensink
Close