Bij zogenaamde ‘dangerous goods’ is het inzetten van een private jet vaak essentieel. Je bent immers sneller en flexibeler, en met een kostbare lading die snel bederft is er haast geboden. Aerodynamics heeft jarenlange ervaring in het adequaat inzetten van vliegtuigen om er zeker van te zijn dat uw lading op het juiste moment op de juiste plaats is.

Wij maken gebruik van zeer betrouwbare partners, waarmee wij door de jaren heen een soepele operatie hebben opgezet. Wij maken hiervoor veel gebruik van de altijd scherp geprijsde Citation CJ1, welke hieronder uitgelicht staat.

Het grootste deel van het transport van dangerous goods dat Aerodynamics uitvoert, bestaat uit radioactieve geneesmiddelen. De effectiviteit van deze geneesmiddelen neemt af met het verstrijken van tijd. Hoe sneller hoe beter dus. Omdat het vaak gaat om goederen met geringe afmetingen, zet Aerodynamics voor deze vluchten meestal snelle kleine jets in. U kunt op ons vertrouwen dat we waarmaken wat we zeggen, en dus zorgen dat uw beloftes worden nagekomen.

Citation CJ1 / CJ1+/ M2

Close