TRANSAVIA BRENGT VERKOOP AD HOC CHARTERS ONDER BIJ AERODYNAMICS

Schiphol, 13 december 2019 – Vanaf 1 januari 2019 gaat Transavia een samenwerking aan met Aerodynamics op het gebied van ad hoc charter vluchten. Dit zijn vluchten op maat voor bedrijven of particulieren met een eigen vliegtuig naar een bestemming naar keuze. Aerodynamics gaat namens Transavia zowel de verkoop als de verantwoordelijkheid over de afhandeling van deze vluchten op zich nemen.

 

Ad hoc vluchten worden verkocht uit de restcapaciteit van Transavia. Dit is vliegtuigcapaciteit die Transavia niet als lijndienst of charter inzet. Deze vluchten kunnen geboekt worden door zowel het bedrijfsleven als particulieren, bijvoorbeeld voor vluchten naar een beurs, conferentie of sportevenement, maar het is ook mogelijk om een eigen vliegtuig te huren voor een bedrijfs- of familiefeest in het buitenland.

 

Al sinds 1972 vliegt Transavia zowel kleine als grote groepen passagiers met een op maat gemaakte vlucht naar hun bestemming. In al deze jaren heeft de luchtvaartmaatschappij veel loyale ad hoc klanten opgebouwd. Door minder beschikbaarheid van restcapaciteit en de slotbeperkingen in Nederland zijn de mogelijkheden voor ad hoc vluchten via Transavia beperkter. De maatschappij heeft daarom naar een partner gezocht die volgens de Transavia maatstaven, haar klanten naar volle tevredenheid kan blijven bedienen.

 

Erik-Jan Gelink, commercieel directeur Transavia: “Wij zijn blij met Aerodynamics’ samenwerking omdat wij ervan overtuigd zijn dat de verkoop van ad hoc vluchten van Transavia bij hen in goede handen is. Door een samenwerking met Aerodynamics aan te gaan, kan Transavia deze markt tóch blijven bedienen en zich daarnaast richten op haar kerntaken.”

 

Jan Roosjen, mede-eigenaar Aerodynamics ”Wij werken al jarenlang met plezier samen met Transavia en zijn verheugd met het vertrouwen dat Transavia ons geeft, om de verkoop van hun ad hoc-vluchten voortaan bij ons neer te leggen”.

Close