Aerodynamics staat op de Zakenreis Conference 2023

SCHIPHOL – Aerodynamics, specialist in het arrangeren van zakenreizen per privéjet, is bevestigd als nieuwe deelnemer aan de Zakenreis Conference 2023. Het bedrijf presenteert zich op een eigen stand met uitgebreide informatie over de dienstverlening. Het kennisevent wordt op donderdagmiddag 14 september 2023 georganiseerd in het Van der Valk Hotel A4 bij Schiphol.

Tijdens het event is Carlo van de Weijer, directeur Smart Mobility aan de TU Eindhoven, de keynote. Van de Weijer geeft in een uitgebreid college antwoord op de brandende vraag: hoe verplaatsen wij ons in de toekomst?

Petra Kok is Head of External Communication en woordvoerder bij TUI Nederland en praat bezoekers bij over hoe crisis en mediacommunicatie in z’n werk gaat.

Een andere spreker is Benjo van Laarhoven. Hij is Expense Program Director bij travel technology bedrijf Amadeus en verzorgt een workshop expense management.

 

De Zakenreis Conference op 14 september biedt een unieke mogelijkheid om kennis en inspiratie op te doen en verschillende bedrijven uit de industrie, waaronder dus ook Aerodynamics, te ontmoeten en zaken te doen.

 

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

 

Close