Zakenvluchten

Particuliere Vluchten

Empty Legs

Privéjet Huren

Een privéjet huren is waarschijnlijk niet iets wat je iedere dag doet. Daarom is het goed om te weten dat wij dat wél doen. Aerodynamics heeft toegang tot een vloot vliegtuigen met een capaciteit variërend van 4 tot 500 passagiers. Met een privéjet bespaart u meer dan u denkt. En met Aerodynamics weet u zeker dat alles perfect geregeld is.

Met een eigen vliegtuig bespaart u kosten en tijd

U vliegt naar luchthavens veel dichter bij uw eindbestemming, omdat we kunnen landen op talloze regionale luchthavens, niet alleen op de grote. Met Aerodynamics vertrekt u van iedere luchthaven in Nederland en de wereld. Bovendien is het een non-stop vlucht, zonder tijdrovende stop-overs. En omdat u ’s ochtends vroeg kunt vertrekken en ’s avonds laat kunt terugkomen, benut uw volledige werkdag zonder verplichte hotelovernachtingen.

Met een eigen vliegtuig bent u veel flexibeler

Het vliegschema is op maat gemaakt en dus aangepast aan uw agenda. Loopt uw vergadering of afspraak iets uit? Uw vliegtuig wacht gewoon op u. Sterker nog, u kunt uw vergaderingen zelfs aan boord plannen in een club seating configuratie. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de instaptijd van slechts 15 minuten. Dat maakt dat u zelfs meerdere bestemmingen op één dag kunt inplannen.

Met een eigen vliegtuig bouwt u aan uw image

Aerodynamics zorgt dat de hele reis een stijlvolle en comfortabele gebeurtenis wordt. We begeleiden en ontvangen uw passagiers, als u wilt zelfs bij aankomst. En u vliegt met de meest moderne vliegtuigen: veilig en luxueus. Daarbij hoort een excellente service met eerste klas catering en ontvangst in VIP-lounges. Tel daarbij op de valet parking en limousine-diensten en u weet zeker dat u uitgerust aankomt en passagiers onder de indruk zijn van de hele behandeling.

Met een eigen vliegtuig reist de hele groep op niveau

Bij grote groepen is het soms veel interessanter om een heel vliegtuig te charteren, dan voor iedereen losse tickets te kopen. Behalve de prijs, zijn er meer voordelen. Zo zit iedereen bij elkaar (luchtvaartmaatschappijen geven namelijk geen grote allotments aan stoelen af). Samen uit, samen thuis dus. En uw logo kan overal terugkomen: op de hoofdsteunen, bagagelabels, een petit-fourtje bij de maaltijd…

Voelt u de mogelijkheden al?

Kortom, een privévlucht is in heel veel situaties de beste oplossing, die u op alle mogelijke vlakken tijd en geld bespaart. We geven u graag advies over wat in uw situatie de meest ideale oplossing is.

Wilt u een quote? Bel +31 (0) 20 6041667  of email info@aerodynamics.nl en u zal direct antwoord krijgen.

Close