Private Jets

Ontdek het nu!

Vrijblijvende offerte

Iedere offerte aanvraag wordt binnen 24 uur beantwoord.
Een spoedaanvraag beantwoorden wij altijd binnen 2 uur.

Verhuur

Als het gaat om de verhuur van privévluchten, zit u nergens beter dan bij Aerodynamics. We hebben meer dan 35 jaar ervaring in het vliegen van klanten met werkelijk alle soorten vliegtuigen en alle typen vluchten. Van kleine propellervlucht tot afgeladen Boeing 747’s, onze ervaring en flexibiliteit zorgen voor een ontspannen en op uw wensen afgestemde vliegreis.

De Air Charter van Nederland – en de wereld

Omdat de ene wens de andere niet is, bieden we u talloze oplossingen aan. Bijvoorbeeld de verhuur van een helikopter, voor kortere afstanden of lastig te bereiken plaatsen. Voor het vervoer van ‘dangerous goods’ (denk bijvoorbeeld aan medische isotopen) maken we gebruik van de snelheid en flexibiliteit van kleine jets.

 

Wilt u een quote? Bel +31 (0) 20 6041667 , mail naar info@aerodynamics.nl of klik op onderstaande knop en u zal direct antwoord krijgen.

Aerodynamics regelt ook het grote werk

Als u meer passagiers over een grote afstand te vervoeren heeft, regelen we grote propjets en regionale jets voor u. Ideaal voor groeps- en incentivereizen. Voor zakelijke en particuliere vluchten wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de business jets. Maar ook voor het vervoer van vracht is alles denkbaar. Ook hier varieert de grootte van het toestel van een klein propellertoestel tot een Boeing 747 cargo.

Close