Vrachtvluchten

Vrachtvluchten

Er zijn legio redenen voor u om gebruik te maken van een vliegtuig voor uw vracht. De goederen zijn bederfelijk, moeten snel op hun bestemming zijn… Aerodynamics zorgt ervoor dat uw product op de juiste plaats arriveert, op het juiste moment. Zelfs bij spoedgevallen of als het gaat om een vracht met bijzondere afmetingen kunt u op ons bouwen.

Ervaring telt

Aerodynamics heeft al meer dan 35 jaar ervaring als het gaat om vervoer
door de lucht. Zakelijk, particulier, maar ook wat betreft cargo. Zo hebben we onlangs voor een Nederlandse baggeraar een Boeing 747 full freighter van Emirates gehuurd, om scheepsonderdelen van Dubai naar Durban te vervoeren. Zo’n 110 ton vracht werd per vliegtuig getransporteerd naar de Zuid-Afrikaanse kustplaats. Daar werden de onderdelen op een schip van de baggeraar gemonteerd, waarna deze gereed was voor de opdracht.
Tot de vrachtzending behoorden onder meer vier stalen scheepsonderdelen van maar liefst 12.000 kilo per stuk. Normaal gesproken is dergelijke vracht niet spoedeisend en wordt dit per schip vervoerd. Maar voor deze belangrijke opdracht bleek luchtvracht de meest efficiënte oplossing.

Wat kunnen we voor ú betekenen?

Vrachtvervoer betekent maatwerk.Soms is er haast bij, soms is het verstandig om te kijken hoe we zo kostenefficiënt mogelijk te werk kunnen gaan. Wat uw behoefte ook is, Aerodynamics vindt de passende oplossing. Neem nu contact met ons op en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Close