De redenen waarom onze klanten kiezen voor een private jet via Aerodynamics blijven ook bij economische tegenwind overeind. Tijdwinst, korte inchecktijden, non-stop vluchten en meerdere bestemmingen op één dag zijn en blijven belangrijke voordelen die uniek zijn voor een privévlucht. U reist efficiënter en in veel gevallen ook nog tegen lagere kosten.

De slimme manier van reizen: zakelijk en privé
Met diverse vliegtuigeigenaren heeft Aerodynamics ook dit jaar weer aantrekkelijke volumeafspraken kunnen maken, waardoor we u scherpere tarieven kunnen aanbieden. Het gaat hier om onder andere de Citation CJ1, de Citation Excel, de Fokker 50 en de Boeing 737. Of u nu met 5 of 500 passagiers wilt reizen, Aerodynamics maakt graag een vlucht op maat voor u.

Een privéjet van A tot Z
Aerodynamics heeft alle mogelijkheden in huis om uw private flights efficiënt, snel en comfortabel uit te voeren. Daarbij staat uitmuntende service centraal; we zorgen dat gemaakte afspraken altijd worden nagekomen en dat alles is afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. En dat gaat een stapje verder dan alleen in het vliegtuig of de helikopter: desgewenst kunnen we u ook helpen bij het organiseren van speciale business events in het buitenland.