Groeps -en Incentivevluchten

Wanneer er een reis gemaakt gaat worden met een grote groep is het vaak niet alleen veel leuker om met z’n allen in één vliegtuig te zitten, het is nog voordeliger ook. En omdat u het veel persoonlijker kunt maken (denk bijvoorbeeld aan uw logo op de hoofdsteunhoesjes) heeft het ook een meerwaarde voor uw imago.

Bepaal het zelf met een eigen charter

In plaats van gebonden te zijn aan de tijden van een lijndienst, bepaalt u nu zelf het vluchtschema. Het scheelt u ook nog eens reistijd, soms wint u een volledige dag als u dicht bij de uiteindelijke bestemming kunt landen. Aerodynamics heeft veel ervaring met groepsreizen voor verschillende reisbureaus, én met incentivereizen voor allerlei bedrijven.

Adequaat reageren

Toen het Nederlands elftal in de halve finale van het WK de wedstrijd tegen Uruguay won, sloeg de oranjekoorts massaal toe. Aerodynamics sprong in op de plotselinge vraag naar vliegtickets en charterde een Boeing 747 om supporters naar de finale in Johannesburg te vervoeren. En snel, want als je er eerst een paar dagen over gaat vergaderen, vis je achter het net. Evenzogoed was het een uitdaging om in drie dagen tijd een Boeing 747 met 477 stoelen te vullen. Toch werden alle stoelen snel verkocht, mede dankzij samenwerking met onze partners in de reisbranche.

Ook financieel aantrekkelijk

Omdat u alle variabelen naar uw hand kunt zetten en de keuze heeft uit veel meer luchthavens, is een chartervlucht soms al snel voordeliger dan een lijndienst. Zelfs de indeling van het vliegtuig is aan te passen, tot zelfs een groot toestel dat volledig first class is ingericht. De mogelijkheden zijn echt heel divers, we bespreken graag met u hoe we van uw groepsreis een succes kunnen maken.

Close