Particuliere vluchten

Niet alleen zakelijk, maar ook voor u als particulier kan het heel zinnig of aangenaam zijn voor een huurvliegtuig te kiezen. De flexibiliteit die voor de zakenreiziger soms essentieel kan zijn, is voor uzelf natuurlijk ook bijzonder prettig. En als u met meerdere personen reist, is het in vergelijking met een business class lijndienstvlucht ook financieel heel aantrekkelijk.

 

Aerodynamics regelt de reis en zoveel meer
Naast de vlucht kunnen we meer voor u regelen, en zelfs een heel totaalpakket bieden. Zo had een van onze klanten drie echtparen uitgenodigd voor een heerlijk weekend Venetië. De gasten werden ontvangen op Schiphol-Oost, waar men de auto voor de deur kon parkeren. Voor deze trip zetten we een Cessna Citation XLS in die veel comfort en ruimte biedt. Deze middelgrote jet is erg snel en biedt plaats aan acht personen, exclusief de crew. De gasten konden in alle rust genieten van de catering aan boord, die volledig was afgestemd op hun wensen. In Venetië aangekomen lag de watertaxi klaar om de reizigers in stijl naar hun hotel te vervoeren.

Wat zijn uw wensen op uw privéjet?
Of het nu gaat om de vlucht pur sang, of dat u er uitgebreide dienstverlening omheen wilt, Aerodynamics helpt u graag verder. Neem nu contact met ons op en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u een quote? Bel +31 (0) 20 6041667 , mail naar info@aerodynamics.nl of klik op onderstaande knop en u zal direct antwoord krijgen.

Close